Известие

Collapse
No announcement yet.

Затъмняване на стъклата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Затъмняване на стъклата?

Каде в Пловдив мога да ида да ми затъмнят стъклата ?

Bor1slav, защо не пробваш да си го затъмниш ти? Аз сам си сложих фолиото при това на 4те стрнични стъкла. Има само едно условие, за да не ти правят проблем полицайте си сложи фолио което затъмнява до 25%.
    Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Lqnkata;303105]Bor1slav, защо не пробваш да си го затъмниш ти? Аз сам си сложих фолиото при това на 4те стрнични стъкла. Има само едно условие, за да не ти правят проблем полицайте си сложи фолио което затъмнява до 25%. Резултата е страхотен
      Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

само с фолио ли могат да се затъмнят джамуете? бях чул и за някъв друг способ по скъп но и по качествен.
        Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
          ... Има само едно условие, за да не ти правят проблем полицайте си сложи фолио което затъмнява до 25%. Резултата е страхотен
          Страхотен или не полицаите са си заядливи. За тая простотия искаха да ме спрат от движение, та ги отлепях на място.

За друг способ? Можеби да смениш самите стъкла с по-тъмни?
          sigpic 156SW 1.9JTD 16V

Comment

ами тва което съм чул аз е,че затъмняването става като си свалиш стъклото и им го даваш и те го затъмняват,но кои са те и как го правят нз
            ам като слойш такова фолио като сваляш прозореца има ли проблеми?
            Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Kolegi sled dylgo prou4vane sam polu4il slednato info?

1.Kupuva6 si folio(uzh amerikansko) i sam si go montira6 i ti struva 100lv.
              2.Otiva6 v ka4estvena firma i ti slagat folio(pak amerikasko 5 sloq-za6titi razni) s 10 godini garanciq za cveta,pri nadraskvane se smenq,struva kam 250 dolara za 5 prozoreca.
              3.Lazerno zatımnqvane,demek - svalqt se strani4nite prozorci i se zatımnqvat s lazer-pekat gi dokato po tymneqt,a zadniq djam s foliyo,garanciq dokato se s4upi djama ceno kam 450 dolara za 4 prozoreca i zadno staklo.

Poradi golemite problemi s kukite az sym se otkazal za sega.

я пробвай отново на български
              Last edited by търтей; d.m.y г., 10:28.
              156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
              KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
              Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
              Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Затъмнняване до 25% съм питал че може (по закон). А за заяждането, те се заяждат (стига да искат) за половината неща които сме правили по колите си... Останалите методи спорет мен са скъпички.

Comment

Затъмнняване до 25% съм питал че може (по закон). А за заяждането, те се заяждат (стига да искат) за половината неща които сме правили по колите си... Останалите методи спорет мен са скъпички.
                  според кой член на кой закон може до 25%
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ми ще попитам отново, за да ми кажат конкретно. Но лицето е представител на закона за това му вярвам.

Comment

ми ще попитам отново, за да ми кажат конкретно. Но лицето е представител на закона за това му вярвам.
                      питай
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Член 105 от ЗДП не забранява затъмняването на задния джам.....оня ден се забавлявах с един подобен полицай...
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

в закона за движение по пътищата няма член който да разрешва ограничаването на видимоста на челно предно стъкло и странични предни стъкла, разрешава се на задните врати при наличието на странични огледала. по подробно да се прочете чл.105 от ЗДвП. при наличието на затъмнени странични стъкла на предните врати по закон автомобила се спира от движение, ако не се разлепят на момента при проверката от полицията
                          алфа ромео 156 т.с. 1.8

Comment

колеги за да нямате проблеми неслагаите никакво фолио на предните стакла
                            Alfa Romeo 156

Comment

ре

колега отива6 във Асеновград,там преди да излезе6 за Ба4кожо пътя във последната пресе4ка търси6 Лубо дизаина.пражи ги яко,за 100 лв вси4коама за предните ме копнаьа и във София и във Пловдив.във София дадох 50лВ и ония ме пусна изоб6то не го интересува 4е бяха сус по-малък процент затъмненост предните,иска6е да ме спира от движение.а във ПЛД направо ги отлепих и така си ре6их проблема
                              156 2,4jtd

Comment

Working...
                              X